Läs mer

Här samlar jag matnyttiga lästips för dig som vill läsa mer om qigong och hur den kan påverka dig.

Testimonals

Vad har andra sagt om mina kurser?

Jag har ju en bit att åka men har trots trötthet och huvudvärk aldrig tvekat på om jag ska åka. Känslan efteråt är så skön och avslappnad och eventuell huvudvärk som bortblåst.

Jag tycker att jag har varit piggare sista tiden trots nytt jobb och tidiga morgnar. Kanske sover jag bättre?
… 
Jag gillar tipsen på hur kroppen ska användas på rätt sätt och tips i vardagen. Det är otroligt spännande med de fysiska effekterna i kroppen. Så fort du lärt ut något nytt springer jag hem och imponerar på familjen med spännande fakta eller övningar att visa.
…  
Du har ett bra upplägg på kursen och går igenom allt grundligt så det är lätt för oss nybörjare att hänga med. Du är intressant att lyssna på, Anna, och inspirerar verkligen. Det har varit sex lärorika och sköna/mysiga stunder tillsamman med dig och de andra tjejerna. Ljudfilen är också toppen och jag försöker följa den så ofta som möjligt.

– Helena (introduktionskurs 6 ggr)
– Inger, deltagare på morgon-qigong sommaren 2019

Jag skulle vispa grädde (för hand, utan elvisp) och det brukar kräva paus eller ombyte med maken. Jag ställde kroppen så som du berättat med axlarna ned på bröstkorgen, och började vispa. Vips var grädden vispad, och jag blev inte ens trött!

– Muntligt omdöme på en lektion av deltagare (introduktionskurs 6 ggr).

Vad kan qigong hjälpa dig med?

Må bättre du med – gå en av mina Kurser i Qigong!

Forskning och vetenskap

Fler lästips

Kommentarer inaktiverade.